text.skipToContent text.skipToNavigation
Language: Language:
 
 

اشتغال در حین تحصیل

می‌خواهید در زمانی که در نیوزلند هستید کار کنید؟ در این بخش خواهیم فهمید چطور.

کارهای پاره وقت می‌تواند روش خوبی برای کمک کردن به هزینه‌ی زندگی در نیوزلند و همچنین کسب تجربه‌ی کاری در رشته‌ی تحصیلیتان باشد.

اکثر ویزاهای دانشجویی به شما اجازه می‌دهند در زمان تحصیل تا 20 ساعت در هفته کار کنید. برای کار کردن در حین تحصیل، شما باید شرایط زیر را داشته باشید:

دوره‌ی درسی شما حداقل دو سال طول بکشید

تحصیلتان منجر به اخذ مدرکی در نیوزلند شود که سبب افزایش امتیاز در دسته‌ی مهاجرین ماهر شود

دوره‌ی زبان انگلیسی را بگذرانید که مورد تایید سازمان مهاجرت نیوزلند باشد

در برخی موارد، اگر کار کردن بخشی از مدرک باشد، دانشجویان می‌توانند بیش از 20 ساعت نیز کار کنند.

شما می‌تواند در طول تعطیلات رسمی هر اندازه که بخواهید کار کنید. اگر برنامه‌ی تحصیلی شما در یک سال تحصیلی اجرا می‌شود و به ارزش 120 اعتبار یا بیشتر باشد، شما می‌توانید واجد شرایط کار تمام وقت در طول تعطیلات باشید.

اگر برنامه‌ی آموزشی شما یکساله باشد، اما تعداد واحدهای درسی شما 120 یا بیشتر باشد، شما می‌توانید واجد شرایط کار تمام وقت در کریسمس و تعطیلات سال نو باشید.

حتما قبل از شروع بکار رسمی شرایط ویزای خود را مجددا بررسی نمایید.

به یاد داشته باشید اگر می‌خواهید در نیوزلند کار کنید، باید شماره‌ی مالیاتی از اداره‌ی مالیات بر درآمد (IRD) نیوزلند داشته باشید. برای دریافت این شماره یا کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت درآمد داخلی مراجعه نمایید.

حقوق شما در محل کار

هر فردی که در نیوزلند کار می‌کند (من جمله دانشجویان بین‌المللی) دارای حقوق اساسی برای کار کردن است.

کارفرمای شما طبق قانون موظف است:

با شما یک قرارداد کتبی امضاء کند

حداقل دستمزد را به شما پرداخت نماید

با در نظر گرفتن تعطیلات سالانه به شما حقوق بدهد

حقوق شما را با ساعات استراحت و بدون استراحت‌های غذایی بدهد

در تعطیلات رسمی به شما مرخصی بدهد و اگر در این روزها کار کردید پول آن را به شما پرداخت کند

پولی از دستمزد شما کسر نگردد مگر اینکه در توافقنامه ذکر شده باشد.

محل کار امنی برای شما فراهم کند

هیچ تبعیضی برای شما قائل نشود

با حسن نیت رفتار کند.

اگر شما احساس کردید کارفرمایتان این قوانین را رعایت نمی‌کند، می‌توانید با مرکز وزارت کار، تجارت و نوآوری به شماره‌ی 20 90 90 0800 تماس بگیرید.

کار کردن پس از فارغ‌التحصیلی

اگر می‌خواهید پس از اتمام درستان در نیوزلند بمانید و کار کنید، باید برای گرفتن ویزای جدید اقدام نمایید.

دو نوع ویزا وجود دارد:

ویزای کار پس از تحصیل (باز): شما 12 ماه برای یافتن کاری مرتبط با رشته‌ی تحصیلیتان فرصت دارید.

ویزای کار پس از تحصیل (کمک به کارفرما): این گزینه به شما اجازه می‌دهد به مدت دو سال در یک شغل خاص فعالیت کنید که باید با تحصیلاتتان مرتبط باشد.

اگر می‌خواهید بصورت دائم در نیوزلند بمانید و کار کنید، می‌توانید برای ویزاهای مهاجران دارای مهارت اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت مهاجرت نیوزلند مراجعه نمایید.

مقالات مرتبط

مردم و فرهنگ 

بعنوان یک کشور فاقد مرز زمینی و واقع در اقیانوس آرام، چشم‌انداز نیوزلند پر از شگفتی‌های طبیعی است.

خدمات بهداشتی و حمایتی

خدمات حمایتی زیادی در دسترس شما خواهد بود. خدمات حمایتی از طرف موسسات آموزشی و ادارات دولتی ارائه می‌شوند.

بیمه

شما باید پوشش بیمه‌ای را خریداری کنید که از شما، سلامتی، خانه و اموالتان محافظت کند.

 

 

Recommended Articles

لطفا یک مقطع تحصیلی انتخاب کنید

موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • تایپ کنید،از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

لطفا نام موسسه را تایپ و انتخاب کنید

  • 3 حرف از نام دانشگاه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.

  • نام دانشگاه یا مدرسه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.