text.skipToContent text.skipToNavigation
Language: Language:
 
 

   اشتغال در حین تحصیل

می‌خواهید تا زمانی که در کانادا هستید کار کنید؟ در این بخش می‌گوییم چگونه.

کار پاره وقت در حین تحصیل می‌تواند روش خوبی برای کمک به هزینه‌های زندگی در کانادا باشد و تجربه‌های کاری خوبی نیز در رشته‌ی تحصیلیتان کسب خواهید کرد.

شما می‌توانید در کانادا و در حین تحصیل کار کنید، حتی اگر اجازه‌ی کار نداشته باشید، البته اگر:

·        یک اجازه نامه‌ی تحصیلی معتبر داشته باشید

·        یک دانشجوی تمام وقت باشید

·        در یک سازمان یادگیری در سطح آموزش عالی یا (در کبک) یک برنامه‌ی فنی حرفه‌ای در سطح ثانویه شرکت کرده باشید

·        در یک برنامه‌ی آموزشی دانشگاهی، فنی حرفه‌ای یا تخصصی تحصیل کنید که منجر به اخذ مدرک، دیپلم یا گواهی شود و حداقل شش ماه بطور بیانجامد.

سپس شما می‌توانید:

·        بیش از 20 ساعت در هفته در طول جلسات معمول تحصیلی کار کنید، و

·        در طول تعطیلات رسمی مانند تعطیلات زمستانی و تابستانی یا تعطیلات بهاری بصورت تمام وقت کار کنید.

شما می‌توانید در محوطه‌ی دانشگاه نیز بدون اجازه‌ی کار و تنها در صورت دارا بودن یک مجوز تحصیلی معتبر و یا تحصیل تمام وقت در سازمان‌های زیر کار کنید:

·        یک سازمان دولتی آموزش عالی مانند کالج یا دانشگاه، یا یک کالج عمومی و حرفه‌ای (CEGEP) در کبک

·        یک سازمان آموزش عالی خصوصی با قوانین و مقررات مشابه سازمان‌های دولتی، که حداقل 50 درصد از هزینه‌هایش برای انجام عملیات کلی را از کمک‌های دولتی دریافت کند (فعلا فقط موسسات آموزشی در سطح کالج در کبک)

·        یک موسسه‌ی خصوصی کانادایی با مجوز استانی برای اعطای گواهی.

 

شماره بیمه اجتماعی شما

 

شما باید برای کار کردن در کانادا و یا دریافت مزایا و خدمات از برنامه‌های دولتی شماره بیمه اجتماعی (SIN) از خدمات کانادا دریافت کنید.

بمنظور ارائه‌ی درخواست دریافت SIN برای کار در محوطه‌ی دانشگاه، شما باید یکی از شرایط زیر یا اظهارات زیر را در مجوز تحصیلیتان داشته باشید:

·        می‌تواند اشتغال در محوطه‌ی موسسه‌ای را بپذیرد که در آن بصورت تمام وقت تحصیل می‌کند.

·        می‌تواند اشتغال را در محوطه‌ی موسسه‌ای بپذیرد اگر معیار شایستگی R186 (f)، (v) یا (W) را داشته باشد. اگر هیچ یک از این معیارها را نداشته باشد باید اینکار متوقف شود.

اگر مجوز تحصیلی شما یکی از این شرایط یا اظهارات را نداشته باشد، شما باید پیش از ارائه‌ی درخواست برای SIN، درخواست رایگان تصحیح مجوز تحصیلیتان را بدهید.

 

کار کردن پس از فارغ التحصیلی

 

اگر شما می‌خواهید پس از اتمام تحصیل در کانادا بمانید، می‌توانید تجربه‌ی کاری ارزشمندی با تکمیل برنامه‌ی اجازه کار پس از تحصیل (PWPP) را داشته باشید. این برنامه می‌تواند به شما کمک کند که در آینده درخواست اقامت دائم در کانادا را بدهید.

مجوزهای کار PWPP برای مدت زمانی مشابه با برنامه‌ی تحصیلی شما (تا حداکثر سه سال) اعتبار دارند و به شما اجازه‌ی کار در هر حرفه‌ای و همچنین تغییر کارفرما را می‌دهد.

برای اینکه واجد شرایط این برنامه باشید، شما باید از یک موسسه‌ی دولتی یا خصوصی با مدرک شناخته شده‌ای از یک استان یا قلمرو کانادایی دریافت کرده باشید. شما باید در طول 90 روز از دریافت تاییدیه‌ی کتبی مبنی بر تکمیل برنامه‌ی دانشگاهیتان برای PWPP درخواست دهید.

Recommended Articles

لطفا یک مقطع تحصیلی انتخاب کنید

موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • تایپ کنید،از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

لطفا نام موسسه را تایپ و انتخاب کنید

  • 3 حرف از نام دانشگاه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.

  • نام دانشگاه یا مدرسه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.