text.skipToContent text.skipToNavigation
Language: Language:
 
 

 ویزای دانشجویی ایرلند

پروسه درخواست ویزا برای ایرلند

 قبل از سوار شدن هواپیما، اسناد مهمی وجود دارد که شما به آن نیاز دارید. اگر شما از یک کشور غیر اروپایی هستید، احتمالا به ویزای دانشجویی ایرلند نیاز دارید. نگران نباشید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم!

ویزای دانشجویی ایرلند - آنچه شما باید بدانید

اگر به رفتن به ایرلند برای تحصیل فکر می کنید، ممکن است به یک ویزای دانشجویی نیاز داشته باشید. ما توصیه می کنیم شرایط مورد نیاز برای کشور خود را در INIS (خدمات قانونی و مهاجرت ایرلند ) بررسی کنید و اگر به ویزا نیاز دارید، از مشاور IDP خود در مورد روند درخواست ویزا درخواست کمک کنید.

چه موقع باید درخواست کنم؟

شما باید زود برای ویزای تحصیلی ایرلند درخواست کنید، زیرا معمولا هشت هفته یا بیشتر طول می کشد. شما می توانید سه ماه قبل از اینکه وارد ایرلند شوید درخواست ویزا کنید.

چه چیزی هایی باید برای درخواست ویزا ارسال کنم؟

شما باید مستندات مورد نیاز، کپی گذرنامه و هزینه ویزا را به دفاتر ارسال کنید. همچنین ممکن است اطلاعات زیستی شما را نیز بخواهند.

ما به شدت توصیه می کنیم از مشاور IDP خود بخواهید تا شما را در این فرایند راهنمایی کند تا اطمینان حاصل شود که همه کار‌ها درست انجام می شود. اگر مدارک شما کامل نباشد، ممکن است ویزای دانشجویی را از دست بدهید

چگونه وضعیت ویزا را بررسی کنم؟

شما می توانید وضعیت درخواست ویزای ایرلند خود را به صورت آنلاین، با استفاده از شماره درخواست ویزای خود ببینید. این فهرست به صورت هفتگی به روز می شود

اگر ویزای شما تایید شده باشد، سفارت ایرلند ویزای شما را به گذرنامه تان اضافه می کند

اگر ویزای شما رد شود، در عرض دو ماه می توانید درخواست تجدید نظر بدهید

آیا می توانم ویزای همسر خود را دریافت کنم؟

نه. دانشجویان خارجی غیر اروپایی که در ایرلند تحصیل می کنند مجاز نیستند که خانواده خود را بیاورند. همسر و فرزندان دانشجویان خارجی می توانند به طور جداگانه در ایرلند زندگی کنند.


اگر درخواست ویزای من رد شود چه اتفاقی خواهد افتاد؟

اگر درخواست ویزای شما را رد کنند، کالج هزینه های آن را پرداخت می کند، به غیر از هزینه اندک اپلای (apply).

چک لیست ویزای ایرلند

یک کپی از گذرنامه 

گذرنامه ای که برای 12 ماه معتبر است

یک نامه امضاء شده که توضیح می دهد که چرا ویزا نیاز دارید

نامه پذیرش از دانشگاه، کالج یا مدرسه ایرلند که نشان دهد شما پذیرفته شده و در یک دوره آموزشی تمام وقت شرکت کرده اید

شواهدی که شما هزینه های تحصیلی خود را به طور کامل پرداخت کرده اید، و اگر بیش از 6000 یورو باشد، باید حداقل 6000 یورو را پرداخت کنید 

شواهدی که شما بیمه سلامت را اخذ کرده اید

مدارک مهارت زبان انگلیسی. بیشتر دانشگاه‌ها و کالج های ایرلندی نیاز به آیلتس 6.5 دارند

شواهدی که نشان می دهد که شما دارایی کافی برای پوشش هزینه های تحصیل و هزینه های زندگی خود دارید

مدارک تحصیلی 

اگر از چین، هند، نیجریه، روسیه، امارات متحده عربی یا انگلستان درخواست می کنید، ممکن است مستندات بیشتری نیاز داشته باشید

پروسه های درخواست ویزا بسیار زیاد است. از مشاور IDP استفاده کنید. ما در اینجا به شما در روند درخواست ویزای ایرلند کمک می کنیم. 


آیا می توانم یک دوره کارآموزی در ایرلند بگیرم؟

اکثر دوره های تحصیلی در ایرلند شامل یک دوره کارآموزی یا کار است. این بخش از برنامه نمیتواند بیش از 50٪ مدت زمان برنامه باشد. به عنوان مثال یک برنامه چهار ساله اجازه می دهد حداکثر دو سال دوره کارآموزی داشته باشید. کارآموزی بخش مهمی از برنامه تحصیلی است.

آیا می توانم در ایرلند در حین تحصیل، کار کنم؟

احتمالا. به فارغ التحصیلان موسسات آموزشی ایرلند یک ویزای مهاجرتی ساله ارائه می شود تا بتوانند در ایرلند اقامت کنند و به دنبال استخدام باشند. این مدت برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دو سال افزایش یافته است.

فارغ التحصیلان سطح سوم ساکن غیر اروپایی همچنین می توانند درخواست کارت سبز کنند، و این راهی برای اقامت درازمدت در ایرلند است. کارت سبز اجازه می دهد تا شما برای یک کارفرمای خاص در شغلی که کمبود نیروی کار وجود دارد، کار کنید.

 

 

لطفا یک مقطع تحصیلی انتخاب کنید

موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • تایپ کنید،از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

لطفا نام موسسه را تایپ و انتخاب کنید

  • 3 حرف از نام دانشگاه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.

  • نام دانشگاه یا مدرسه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.