text.skipToContent text.skipToNavigation
Language: Language:
 
 

الزامات ویزای دانشجویی ایالات متحده امریکا

هر آنچه که باید در مورد ویزاهای ایالات متحده بدانید

 بسته به نوع تحصیلاتی که می‌خواهید در ایالات متحده داشته باشید، به ویزاهای خاصی نیاز خواهید داشت.

دولت ایالات متحده سه نوع ویزای دانشجویی مختلف را به شما پیشنهاد می‌دهد:
ویزای دانشجویی F: مورد استفاده برای تحصیل در یک کالج یا دانشگاه معتبر یا مطالعه‌ی زبان انگلیسی در یک موسسه‌ی زبان انگلیسی.
ویزای تبادلی J: برای شرکت در یک برنامه‌ی تبادلی مانند دبیرستان و دانشگاه.
ویزای دانشجویی M: برای مطالعات غیردانشگاهی یا فنی حرفه‌ای یا آموزش در ایالات متحده.

در مرحله‌ی اول باید از یک موسسه‌ی اموزشی معتبر امریکایی (SEVP) پذیرش بگیرید. زمانی که گرفتید، یک فرم I-20 از اداره‌ی دانشجویان بین‌الملل موسسه‌ی خود دریافت خواهید کرد که محتوی اطلاعات شما در پایگاهی بنام سیستم اطلاعاتی دانشجویی و بازدید کننده‌ی تبادلی (SEVIS) است. 

برای درخواست ویزا به مدارک زیر نیاز دارید:
یک گذرنامه‌ی معتبر که برای حداقل شش ماه پس از اقامتتان در ایالات متحده اعتبار داشته باشد (مگر اینکه به موجب توافقنامه‌های بین کشوری نیازی به گذرنامه نباشد).
پذیرش از یکی از موسسات معتبر در SEVP و فرم I-20
فیش پیش پرداخت هزینه‌ برای سیستم اطلاعات دانشجویی و بازدید کننده تبادلی
درخواست ویزای غیرمهاجرتی و صفحه‌ی تایید فرم DS-160
یک یا دو عکس با فرمت اعلام شده.
ممکن است به مدارک دیگری نیز نیاز داشته باشید:
اسناد آماده‌سازی دانشگاهی مانند رونوشت‌ها، دیپلم، مدارک یا گواهی‌ها
شواهدی مبنی بر اینکه شما پول کافی برای پرداخت هزینه‌هایتان در طول دوره‌ی اقامت در ایالات متحده را دارید. این شواهد عبارتند از: اظهارات بانکی، یک تعهد مالی توسط حامی مالی برای هزینه‌های مسکن و زندگی یا یک بورسیه‌ی تحصیلی.
شواهدی مبنی بر اینکه پس از اتمام دوره‌ی تحصیلی ایالات متحده را ترک خواهید کرد. این شواهد می‌توانند به شکل یک بلیط هواپیمایی از ایالات متحده به کشور شما باشد. 
ممکن است برای مصاحبه‌ی شخصی در سفارت یا کنسولگری ایالات متحده احضار شوید.
شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد هر نوع ویزا به وبسایت وزارت امور خارجه‌ی ایالات متحده مراجعه فرمایید.

زمانی که به ایالات متحده می‌رسید
شما:
نباید سی روز پیش از آغاز دوره‌ی تحصیلی به ایالات متحده وارد شوید
در زمان ورود به ایالات متحده با اداره‌ی دانشجویی موسسه‌ی خود تماس بگیرید
مجددا قبل از تاریخ آغاز تحصیلات قید شده در فرم I-20 با اداره‌ی دانشجویی موسسه تماس بگیرید.

مطمئن شوید ویزایتان معتبر است
زمانی که ویزا می‌گیرید، باید کارهایی بکنید تا مطمئن شوید ویزایتان معتبر باقی خواهد ماند:
رسیدن به هدفی که وزارت امور خارجه به آن دلیل برایتان ویزا صادر کرده
رعایت مقررات مرتبط با آن هدف
زمانی که در ایالات متحده تحصیل می‌کنید، باید از قوانین زیر پیروی کنید:
شما باید در تمام کلاس‌ها شرکت کرده و تمامی واحدهایتان را پاس کنید. اگر احساس کردید تحصیلات برایتان مشکل است، باید سریعا با مقامات رسمی موسسه‌ (DSO) صحبت کنید.
  اگر فکر می‌کنید قادر به تکمیل دوره تا پایان تاریخ اعلام شده در فرم I-20 نیستید، باید با مقام رسمی موسسه‌تان در مورد تقاضای افزایش زمان برنامه صحبت کنید.
شما باید در هر ترم یک دوره‌ی مطالعاتی کامل داشته باشید. اگر نمی‌توانید بصورت تمام وقت مطالعه کنید، سریعا با DSO تماس بگیرید. 
شما نمی‌توانید بدون مشورت با DSO دوره‌ی مطالعاتی خود را رها کنید.
 

لطفا یک مقطع تحصیلی انتخاب کنید

موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • تایپ کنید،از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

  • موضوع را وارد کنید، از لیست انتخاب کنید یا دکمه سرچ را بزنید

لطفا نام موسسه را تایپ و انتخاب کنید

  • 3 حرف از نام دانشگاه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.

  • نام دانشگاه یا مدرسه را وارد کرده و از لیست انتخاب نمایید.